Recept uit Mediterrane Odyssee:
Mechoui: gebraden lamsvlees met knoflook en komijn
- Ingrediënten:
- boter, knoflook, komijnzaad, lamsschouder, milde paprikapoeder en zeezout
- Keuken:
- Marokkaans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, cayennepeper, citroen, citroensap, ei, garam masala, gember, kaneel, kippenbouillon, komijn, komijnzaad, koriander, korianderzaad, kurkuma, olijfolie, paprikapoeder, peper, peterselie, rode ui, tomaat, tomatenpuree, ui, water, yoghurt, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Diner / voorgerecht uit Moro Londen:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Recept van Talk Nomz To Me:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Plenty more:
Diner / voorgerecht uit De grote Kleyn:
Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het Hummus kookboek:
Recept van Francesca Kookt!:
Bijgerecht uit Moro Londen:
Bijgerecht uit Jamie's dinners:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Bijgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Home made:
Recept uit Smokey goodness:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / lunch / avondmaal uit Kook met Jamie:
Bijgerecht uit The naked chef:
Lunch / avondmaal uit Jamie's comfort food: