Diner / voorgerecht uit Italië:
Bagna caôda - Knoflook-ansjovisdip
- Ingrediënten:
- ansjovisfilet, babyartisjok, bleekselderij, bloemkool, boter, kardoen, knoflook, koolblad, koolraap, olijfolie, paprika en venkel
- Keuken:
- Italiaans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | ansjovis, ansjovisfilet, ansjovisfilet op zout, ansjovis op zout, artisjok, bloem, bloemkool, bouillon, brood, ei, groente, komkommer, melk, olijfolie, paprika, peper, radijs, room, ui, venkel, witvisfilet, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Italië:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / fondue / gourmet/steengrill/fondue / hoofdgerecht uit Het groot fondue boek:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Provence:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hoe te eten:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Italia:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis in de keuken:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen: