83 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: ahornsiroopbakpoederbloembotercitroencitroenraspcitroensapeieidooiereiwitgistinstantgistkaneelneutrale olieolieroomslagroomsuikervanillesuikervloeibare honingwaterzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / nagerecht / dessert uit De Joodse keuken:

Brood- en appelshalet met melk

Ingrediënten:
boter, challe, citroensap, citroenschil, ei, honing, kaneel, krenten, melk, nootmuskaat, rozijnen, rum, suiker, zoete appel en zure appel

Keuken:
Asjkenazisch / Joods
Soort:
pudding / vegetarisch
Een recept uit Sacha de Boer en Jacob-Jan Boerma - Down to earth

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Down to earth:

Appel-karameltaartje met honing-tijmijs

Ingrediënten:
appel, bladerdeeg, citroenrasp, eidooier, honing, jonagold, melk, room, roomboter, suiker, verse tijm en witte wijn

Soort:
zoet / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Karin Stöttinger - Wrap 'n roll

Diner / nagerecht uit Wrap 'n roll:

Frambozensushi

Ingrediënten:
framboos, honing, melk, pinda, poedersuiker en sushirijst

Keuken:
Aziatisch
Soort:
rijst / zoete hapjes
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie's comfort food

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Jamie's comfort food:

Schitterende schwarzwalderkirschtaart

Ingrediënten:
boter, cacaopoeder, double cream, ei, halfvolle melk, hazelnoten, honing, karnemelk, kersentaartvulling, kirsch, knettersnoep, lichtbruine basterdsuiker, poedersuiker, pure chocolade, rietsuiker, slagroom, vanillestokje en zelfrijzend bakmeel

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit delicious. magazine - Hét bakboek!

Diner / nagerecht uit Hét bakboek!:

Snelle brioche-appeltaartjes

Ingrediënten:
briochebrood, citroensap, ei, granny smith, kaneel, melk, poedersuiker, vanillearoma en vloeibare honing

Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Janneke Vreugdenhil - Eten en zo

Snack of tussendoortje uit Eten en zo:

Ricotta-honingbeignets

Ingrediënten:
arachideolie, bakpoeder, bloem, ei, honing, melk, poedersuiker, ricotta, sinaasappels en zout

Soort:
zoet / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Annemiek Verweij

Recept van KeukenLiefde:

Oranjetaart met roomkaasglazuur

Ingrediënten:
eieren, fijne kristalsuiker, bloem, honing, poedersuiker, karnemelk, oranje levensmiddelenkleurstof, roomboter, roomkaas, baking soda, vanille-extract en witte wijnazijn

Een recept uit  - Het gouden bakboek

Snack of tussendoortje uit Het gouden bakboek:

Bloedsinaasappelcakes met gecondenseerde kokosmelk

Ingrediënten:
ahornsiroop, amandelpoeder, bakpoeder, bloedsinaasappel, boter, eieren, gezoete gecondenseerde kokosmelk, honing, maïzena, melk, meloentapioca, poedersuiker, rijstbloem, vanille-extract, boter en zout

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / koek en gebak
Een recept uit Simone van den Berg en Vanessa van Koppen - Zalig zoet

Recept uit Zalig zoet:

makowiec

Ingrediënten:
amandelpoeder, bloem, eidooier, eiwit, boter, gist, honing, melk, poedersuiker, rozijnen, rum, sinaasappelschil, vanillesuiker en zout

Keuken:
Pools
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Lise Finckenhagen - Pannenkoeken

Recept uit Pannenkoeken:

Pistacherollen Met Mascarponecrème

Ingrediënten:
eieren, bloem, boter, gehakte pistachenootjes, poedersuiker, mascarpone, melk, merg, pistachenootjes, sinaasappelschil, slagroom, vanillestokje, vanillesuiker, vloeibare honing en water

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / nagerecht / dessert / bij de koffie uit De Joodse keuken:

Mohn torte - Maanzaadtaart

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, eidooier, gemalen amandelen, honing, maanzaad, melk, poedersuiker, rozijnen en suiker

Keuken:
Midden-Europees / Joods
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / nagerecht uit De Zilveren Lepel:

Chocoladeproeverij van amedei

Ingrediënten:
amedei chocolade, bladgelatine, bloem, boter, cacaopoeder, eierdooier, eiwit, fondant, glucosepoeder, honing, kaneel, melk, pijnboompitten, poedersuiker, sinaasappelschil, slagroom, suiker, vanille-ijs, vanillestokje en witte chocolade

Keuken:
Italiaans
Soort:
schuim/mousse/gelei / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / saus / snoep / gebak, koek, taart, pudding / chocolade
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria Italia:

Zoete rijstkoek - bostrengo

Ingrediënten:
appel, broodkruim, cacaopoeder, citroenrasp, ei, espresso, extra vergine olijfolie, gedroogde vijgen, honing, maïsmeel, melk, peer, poedersuiker, rijst, rozijnen, rum, sinaasappelrasp en suiker

Keuken:
Italiaans
Soort:
koek en gebak
Haal meer recepten op...