121 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bakpoederbotereieidooiergedroogde gistgisthoningkaneelkarnemelkmeelolieplantaardige olieslagroomsuikeruivanillesuikervolle melkwateryoghurtzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Janneke Vreugdenhil - Eten en zo

Snack of tussendoortje uit Eten en zo:

Ricotta-honingbeignets

Ingrediënten:
arachideolie, bakpoeder, bloem, ei, honing, melk, poedersuiker, ricotta, sinaasappels en zout

Soort:
zoet / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Snack of tussendoortje / bij de koffie uit Culinaria Italia:

Beignets - fritole

Ingrediënten:
bloem, ei, melk, pindaolie, poedersuiker, suiker, sultanarozijnen, vanille, gist en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
koek en gebak / frituur
Een recept uit Bas Robben - Zuur

Diner / nagerecht uit Zuur:

Ricottabeignets Met Matcha Yoghurtsaus

Ingrediënten:
arachideolie, citroenen, eieren, bloem, poedersuiker, matchapoeder, melk, pistachenoten, ricotta, sesamzaad, bakpoeder, vanillepeul en yoghurt

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit A propos bistro:

Bugnes

Ingrediënten:
arachideolie, bakpoeder, boter, bruine rum, ei, fijne kristalsuiker, patentbloem, poedersuiker, volle melk en zout

Keuken:
Frans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit

Recept van Okoko recepten:

Oliebollen (basisrecept)

Ingrediënten:
arachideolie, blanke rozijnen, citroen, donkere rozijnen, gekonfijte sinaasappelschil, goudrenet, zout, bloem, krenten, melk, poedersuiker, sukade, gist en witte basterdsuiker

Een recept uit Bas Robben - Zuur

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Zuur:

Gestoomde Bao Met Zuurvlees

Ingrediënten:
arachideolie, baobloem, gedroogde gist, melk, suiker, zout en zuurvlees

Soort:
vlees
Een recept uit Roger Van Damme - Het beste van Roger van Damme

Diner / nagerecht uit Het beste van Roger van Damme:

Pannenkoeken met aardbeien

Ingrediënten:
aardbeiencoulis, aardbeiensiroop, arachideolie, bloem, bloemsuiker, boter, citroencress, eetbare bloemetjes, ei, geklaarde boter, kristalsuiker, melk, roompoeder, vanillestokjes en zout

Soort:
pannenkoeken en flensjes / vegetarisch
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Liever lokaal:

Oliebollen

Ingrediënten:
bloem, cranberry's, ei, gist, krenten, melk, plantaardige olie, poedersuiker, rozijnen en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
vegetarisch / frituur
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Ontbijt uit Vegeterranean:

Torta di mais

Ingrediënten:
anijszaad, bakpoeder, bloem, boter, maïsmeel, melk, plantaardige olie, poedersuiker, suiker en vanille-extract

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Snack of tussendoortje / bij de koffie uit De Joodse keuken:

Soufganioth of ponchkes - Chanoeka-jamdonuts

Ingrediënten:
abrikozenjam, bloem, droge gist, ei, eidooier, frambozenjam, melk, plantaardige olie, poedersuiker, rode-bessenjam, vanille-essence, water, zout en zure room

Keuken:
Midden-Europees / Joods
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Ottolenghi het kookboek:

Griesmeeltaart met frambozen

Ingrediënten:
abrikozenjam, bloem, boter, ei, fijne kristalsuiker, frambozen, griesmeel, melk, plantaardige olie, poedersuiker, slagroom, vanillestokje en zoet korstdeeg

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Ottolenghi het kookboek:

Taart met vanillecrème en frambozen

Ingrediënten:
abrikozenjam, bloem, boter, ei, fijne kristalsuiker, frambozen, griesmeel, melk, plantaardige olie, poedersuiker, slagroom, vanillestokje en zoet korstdeeg

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Diner / nagerecht / dessert uit Groot handboek sauzen:

Crema Fritta met kriekensaus

Ingrediënten:
bloem, ei, eidooier, geklaarde boter, kriekensaus, melk, paneermeel, pepermuntblad, plantaardige olie, poedersuiker, suiker, vanillemerg en zout

Keuken:
Italiaans
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Oliebollen

Ingrediënten:
ei, citroen, bloem, gedroogde gist, goudrenet, karnemelk, krenten, plantaardige olie, poedersuiker, rozijnen, suiker en zout

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht / dessert uit De Joodse keuken:

Appellatkes

Ingrediënten:
appel, bier, bloem, cognac, donkere rum, ei, fruitlikeur, kaneelpoeder, melk, plantaardige olie, poedersuiker, suiker, water en zout

Keuken:
Europees / Asjkenazisch / Joods
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Nigella Lawson - Nigella Express

Snack of tussendoortje uit Nigella Express:

Buñuelo's

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, ei, melk, olie, poedersuiker, vegetarisch bakvet en wijnsteenzuur

Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Haal meer recepten op...