Bij de koffie uit Het Grote Larousse Patisserieboek:
Griesmeelcake met rozijnen
- Ingrediënten:
- arachideolie, bruine rum, eieren, griesmeel, honing, melk, sultanarozijnen en water
- Soort:
- zoet / koek en gebak
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bakpoeder, bloem, boter, cacao, citroen, ei, eidooier, eiwit, gedroogde gist, gehakt, gist, honing, kaneel, olie, olijfolie, peper, plantaardige olie, poedersuiker, suiker, tarwebloem, ui, vanillesuiker, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Bij de koffie uit Het Grote Larousse Patisserieboek:
Recept uit De Joodse keuken:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Ontbijt uit Brindisa:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De kunst van het koken:
Recept uit United states of cakes:
Recept uit United states of cakes:
Snack of tussendoortje / bij de koffie uit De Joodse keuken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Minimania:
Bij de koffie uit Culinaria U.S.A.:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria U.S.A.:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht / dessert uit De Joodse keuken:
Recept uit United states of cakes:
Brunch / diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / basisrecept uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept uit United states of cakes:
Recept uit Bakboek:
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept van Patesserie:
Brunch / diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I: