Recept uit Turkse kookkunst:
Imam bayildi - Aubergines in olijfolie
- Ingrediënten:
- aubergine, groente, knoflook, olijfolie, paprika, peterselie, suiker, tomaat, ui, water en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegan
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, azijn, basilicum, bladpeterselie, bloem, boter, citroen, citroensap, dille, ei, groene paprika, knoflook, kruiden, munt, olie, peper, pijnboompitten, rijst, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Recept uit Pannenkoeken:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Moro Londen:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Moro Londen:
Diner / hoofdgerecht uit Moro Londen:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Moro Londen:
Recept uit Verrassende groentegerechten:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Diner / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit De Griekse keuken thuis:
Diner / voorgerecht uit Grieks koken:
Buffet / avondmaal uit Veggie in 30 minuten:
Diner / lunch / voorgerecht uit Plenty:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Turks kookboek:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis: