Recept uit Mexicaans koken:
Avocado met pepers en limoen
- Ingrediënten:
- avocado's, bruine suiker, jalapeñopeper, limoensap, limoenschil, olijfolie en peterselie
- Keuken:
- Mexicaans
- Soort:
- salade
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bloem, boter, bruine basterdsuiker, bruine suiker, citroensap, ei, gember, gula djawa, ketjap, knoflook, kokosmelk, koriander, limoenrasp, limoenschil, olie, palmsuiker, rode chilipeper, sjalot, tomaat, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Mexicaans koken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het grote vegetarische kookboek:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Recept uit 45 geniale rezepten:
Diner / hoofdgerecht uit Het barbecueboek (Vooral voor mannen):
Diner / hoofdgerecht uit Het barbecueboek (Vooral voor mannen):
Diner / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen:
Recept uit Dressings en marinades:
Recept uit Thug kitchen:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Nopi:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Diner / voorgerecht uit Baru Belanda:
Lunch / snack of tussendoortje / lunchgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Picknick / buffet / bijgerecht uit Indonesie:
Recept uit Bartje Boemboe:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / voorgerecht uit Vegan Genial:
Recept van Okoko recepten:
Buffet / bijgerecht uit Indonesie:
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit L'Art de la table: