187 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: azijnbloembotercitroensapeifruitgembergroenteknoflookkokosmelkkomkommerolieolijfoliepeperpindakaassojasaussperziebonenspinazietomaatuivleeswaterwortelzonnebloemoliezout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Recept uit De Thaise keuken:

Curry met groenten uit het woud

Ingrediënten:
babymaiskolf, chinese broccoli, galangal, groene peperkorrels, kaffir-limoenblaadjes, sperziebonen, suiker, taugé en thaise rode currypasta

Keuken:
Thais
Soort:
curry / groente
Een recept uit Jonas Cramby - Yakitori & Korean BBQ

Bijgerecht uit Yakitori & Korean BBQ:

Okazu bijgerechten

Ingrediënten:
bosui, edamamebonen, gochugaru, goma tare, japanse sojasaus, kristalsuiker, kropsla, rijstazijn, sesamdressing, sesamolie, sesamzaad, shichimi tōgarashi, taugé en zwarte peper

Keuken:
Japans
Soort:
groente
Een recept uit L. Gerungan en W. Bright - Het Bali kookboek

Recept uit Het Bali kookboek:

Groenten vermengd met twee sauzen

Ingrediënten:
jeruk limo, kecipir, kencur, knoflook, kokosolie, kokosvruchtvlees, kousenband, laos, lombok, pinda, rawit, suiker, taugé, trassi, vlinderbonen en waterspinazie

Keuken:
Balinees
Soort:
groente
Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Bijgerecht uit De Thaise keuken:

Yam uit het zuiden

Ingrediënten:
broccoli, chinese kool, citroen, kokosmelk, kokosroom, kurkuma, oesterzwam, palmsuiker, portabello, sesamzaad, sojasaus, sperziebonen, tamarinde, taugé en thaise rode currypasta

Keuken:
Thais
Soort:
salade
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:

Groenten en vruchten met pindasaus - lotek

Ingrediënten:
ananas, bruine basmatirijst, citroensap, djahé, gemberwortelpoeder, goela djawa, haricots verts, limoensap, pindakaas, pompoen, sambal trassi, sperziebonen, spinazie, taugé en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
fruit / vegetarisch / groente
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Zalm met zwartebonensaus

Ingrediënten:
arachideolie, champignon, gember, groene chilipeper, kippenbouillon, knoflook, koriander, maïskolf, maïzena, paksoi, rijstwijn, rode paprika, sojasaus, sugarsnaps, suiker, taugé, ui, vijfkruidenpoeder, zalm en zwarte bonen

Keuken:
Chinees
Soort:
vis
Een recept uit Adriaan Jaeggi en Floris Tilanus - Chez Adriaan

Diner / hoofdgerecht uit Chez Adriaan:

Gadogado met tahoe

Ingrediënten:
bloemkool, broccoli, ei, emping, gebakken uitjes, groene peper, ketjap manis, kokosmelk, komkommer, kroepoek, limoensap, pindakaas, santen, selderij, sperziebonen, suiker, tahoe en taugé

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit  - De geur van witte rijst

Avondmaal uit De geur van witte rijst:

Oma's gado gado

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, citroen, ei, emping, goela djawa, ketjap manis, knoflook, kokosmelk, koriander, kroepoek, pinda's, sambal oelek, sjalotjes, sperziebonen, spitskool, taugé, trassi, winterwortel en zonnebloemolie

Keuken:
Indisch
Soort:
vegetarisch
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Gado Gado

Ingrediënten:
bruine suiker, kokosmelk, komkommer, limoenblaadjes, palmsuiker, pinda’s, plantaardige olie, sjalotjes, sperziebonen, tamarindepasta, taugé, knoflook, tofu, verse rode chilipeper, water, wortelen en zoete sojasaus

Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Gado gado recept - Food and Friends

Ingrediënten:
bruine suiker, kokosmelk, komkommer, limoenblaadjes, palmsuiker, pinda’s, plantaardige olie, sjalotjes, sperziebonen, tamarindepasta, taugé, knoflook, tofu, verse rode chilipeper, water, wortelen en zoete sojasaus

Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Gado Gado

Ingrediënten:
bruine suiker, kokosmelk, komkommer, limoenblaadjes, palmsuiker, pinda’s, plantaardige olie, sjalotjes, sperziebonen, tamarindepasta, taugé, knoflook, tofu, verse rode chilipeper, water, wortelen en zoete sojasaus

Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Gado gado recept - Food and Friends

Ingrediënten:
bruine suiker, kokosmelk, komkommer, limoenblaadjes, palmsuiker, pinda’s, plantaardige olie, sjalotjes, sperziebonen, tamarindepasta, taugé, knoflook, tofu, verse rode chilipeper, water, wortelen en zoete sojasaus

Een recept uit Eckart Witzigmann - Junges Gemüse

Recept uit Junges Gemüse:

Erbsencurry mit Kokosmilch / Erwtencurry met kokosmelk

Ingrediënten:
aubergine, babywortels, chilisaus, doperwten, groene thaise asperges, knoflook, kokosmelk, koriander, maïskolven, peultjes, plantaardige olie, poedersuiker, rijst bij erwtencurry, shii-takes, sjalot, taugé, thaise gele currypasta, thaise vissaus, tuinbonen en witte aspergepunten

Keuken:
Thais / Duits
Soort:
curry
Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Bijgerecht uit De Thaise keuken:

Thaise fruit- en groentesalade

Ingrediënten:
ananas, chilisaus, groene appel, ijsbergsla, kokosroom, komkommer, lente ui, limoen, lychee, mango, ramboetan, sperziebonen, suiker, taugé, thaise vissaus, tomaat en ui

Keuken:
Thais
Soort:
salade
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Indonesische keuken: gado gado

Ingrediënten:
bonen, chilipasta, citroengras, eieren, groenten, zout, ketjap manis, knoflookpasta, kool, limoensap, palmsuiker, pinda, pindasaus, sjalot, sperziebonen, spinazie, taugé, taugé, tempeh, tofu, water en zonnebloemolie

Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:

Groentesalade met pindasaus - gado-gado Bali

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, citroensap, dunne kokosmelk, ei, gegiste sojabonenkaas, goela djawa, haricots verts, kemirienoten, ketjap benteng manis, knoflook, komkommer, limoensap, mais, pindakaas, sambal oelek, sperziebonen, spinazie, taugé, tempé, tomaat, ui, voorjaarsui, worteltjes, zoete indonesische sojasaus, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Indonesisch / Balinees
Soort:
salade / aardappelgerecht / vegetarisch
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / lunch / bijgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:

Groentegerecht met ei en pindasaus - gado-gado

Ingrediënten:
aardappel, arachideolie, asempasta, blanke azijn, bruine basterdsuiker, citroensap, dikke kokosmelk, ei, emping belindjoe, gele kool, goela djawa, groene kool, haricots verts, ketjap benteng manis, knoflookpoeder, komkommer, kool, kroepoek oedang, limoensap, oelek, olie, pindakaas, slablad, sperziebonen, spitskool, taugé, ui, verse koriander, verse peterselie, witte kool, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
salade / vegetarisch
Haal meer recepten op...