Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Kwartels in witte-wijnsaus
- Ingrediënten:
- bouillon, kaneel, kwartel, mosterdpoeder, nootmuskaat, olijfolie, peper, ui, witte wijn en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- wild en gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, bloem, boter, bouillon, citroensap, ei, kaas, kaneel, knoflook, laurier, melk, olijfolie, peterselie, prei, room, sjalot, specerijen, tijm, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Basisrecept uit Rijst en risotto:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten:
Diner / lunch / voorgerecht uit Koch!:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Koch!:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:
Diner / lunch / voorgerecht uit Te gast bij Jamie:
Recept uit Bartje Boemboe:
Basisrecept uit Rijst en risotto:
Diner / voorgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Basisrecept uit Rijst en risotto:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Neêrlands roem:
Diner / buffet / voorgerecht uit Neêrlands roem:
Recept uit Keukendagboek 2:
Lunch / avondmaal uit Lekker vegetarisch:
Recept uit Lekker vegetarisch:
Recept uit Jong a/d kook:
Diner / lunch / voorgerecht uit Thuis in de keuken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Thuis in de keuken:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Thuis in de keuken:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / voorgerecht uit Moro Londen:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk: