93 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloemboterbroodjeeidooierhamburgersknoflookkorianderkruidenmelkolijfolieparmezaanse kaaspeperspecerijenspinaziesuikeruivetvleesvervangerwaterwortelzonnebloemoliezoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit M. Williams, Chr. MacFadden en Michelle M. Williams - Mixen mengen malen

Diner / hoofdgerecht uit Mixen mengen malen:

Tortellini met ricotta en munt

Ingrediënten:
boter, ei, eidooier, knoflook, laurier, melk, munt, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, ricotta, tarwebloem, tomaten en ui

Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Ontbijt / lunch uit De dikke vegetariër:

Ei "Cocotte"

Ingrediënten:
boter, broodkruim, ei, kruiden, olijfolie, specerijenmengsel, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit  - Desserts nieuwe stijl

Diner / nagerecht uit Desserts nieuwe stijl:

Rijstpudding met frambozensaus

Ingrediënten:
amandelessence, eierdooier, framboos, halfvolle melk, langgraanrijst, nootmuskaat, suiker, sultanarozijnen, tarwebloem, vanille-essence, verse munt en zout

Soort:
rijst
Een recept uit Simone van den Berg en Vanessa van Koppen - Zalig zoet

Recept uit Zalig zoet:

barm brack

Ingrediënten:
bloem, ei, boter, gist, kruidnagelpoeder, melk, munt, nootmuskaat, rozijnen, suiker, thee, kaneel, whisky en zout

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit De Joodse keuken:

Tav Sponaw - Spinazieomelet

Ingrediënten:
cottagecheese, dille, ei, kasseri, koriander, lente-ui, munt, nootmuskaat, parmezaanse kaas, peper, piment, spinazie, walnoten, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Iraans / Sefardisch / Joods
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Noedels:

Eiernoedels met lamskofta in rode currysaus

Ingrediënten:
cayennepeper, ei, eiernoedels, eiwit, geklaarde boter, gember, knoflook, kokosmelk, koolbladeren, koriander, mager lamsgehakt, munt, nootmuskaat, patentbloem, peterselie, plantaardige olie, rode currypasta, rode linzen, rozemarijn, zout en zwarte peper

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit  - Libelle Gevulde groenten

Recept uit Libelle Gevulde groenten:

Gevulde courgettebloemen met muntroom

Ingrediënten:
balsamicoazijn, chilipoeder, courgette, courgettebloemen, ei, gedroogde kruiden, gemengde bladsla, honing, kerstomaat, limoen, mosterd, munt, natuuryoghurt, nootmuskaat, olijfolie, oost-indische kers, parmezaanse kaas, pijnboompitten, ricotta, rozemarijn, tijm en zout

Soort:
vegetarisch / groente / zuivel
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie in 15 minuten

Lunch / avondmaal uit Jamie in 15 minuten:

Ricottabeignets

Ingrediënten:
ansjovis, babycourgette, balsamicoazijn, basilicum, bloem, citroen, ei, extra vierge-olijfolie, gedroogd eekhoorntjesbrood, gedroogde rode spaanse peper, knoflook, munt, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, passata, ricotta, rode spaanse peper en zwarte olijven

Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - Meelspyzen en peulvruchten

Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:

Spanakorizo - Spinazie met rijst

Ingrediënten:
citroen, ei, langkorrelrijst, munt, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, spek, spinazie, tomatenpuree, tomaten uit blik, ui, water en zout

Keuken:
Grieks
Soort:
pasta, rijst, granen en deegwaren
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Valse pho

Ingrediënten:
arachideolie, broccoli, broccoli, chinese kool, druivenpitolie, edamameboontjes, gemalen anijszaad, gemalen korianderzaad, gemalen kruidnagel, gember, kaneel, knoflook, koriander, laurier, lente-ui, limoen, maïsolie, munt, nootmuskaat, paksoi, raap, rijstvermicelli, roerei, sareptamosterd, sojasaus, sperziebonen, stevige tofu, taugé, thaise basilicum, tofu, tofuvellen, wortel, zijdetofu, zomerpompoen, zout en zwarte peper

Keuken:
Vietnamees
Soort:
soep/bouillon / vegan / vegetarisch
Een recept uit J. Goldstein - De Middellandse Zee, een culinaire reis

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:

Kiptaart - kotopitta

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, feta, filodeeg, kipfilet, kippenbouillon, lente-ui, nootmuskaat, peper, verse dille, verse munt, verse peterselie en zout

Keuken:
Mediterraans / Grieks / Balkan
Soort:
quiche / gevogelte
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:

Pittige gehakttaart

Ingrediënten:
cayennepeper, ei, gedroogde chilivlokken, gedroogde munt, gemalen piment, kaneel, korstdeeg, mild paprikapoeder, nootmuskaat, olijfolie, peterselie, pijnboompitten, plantaardige olie, rundergehakt, saucijzenvulling, suiker, tomatenpuree, ui, zout en zwarte peper

Soort:
vlees / quiche
Haal meer recepten op...