Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Varkenshals in witte wijn , azijn en suiker
- Ingrediënten:
- boter, knoflook, laurier, olijfolie, peper, rode wijnazijn, rozemarijn, spek, suiker, ui, varkensnek, witte wijn, zilveruitjes en zout
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, bruine suiker, citroensap, doorregen spek, fijne kristalsuiker, knoflook, kruidnagel, laurierblad, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, spek, tijm, tomatenpuree, ui, vlees, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peperkorrels |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Basisrecept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit Speisekammer:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Recept van Miss Fromage:
Recept uit De worst story:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Recept uit De worst story:
Diner / lunch / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Recept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Bijgerecht uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Recept uit Deutsche Küche:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht uit Varkensvlees: