Diner / bijgerecht uit De Joodse keuken:
Gerst met ui
- Ingrediënten:
- boter, kippenvet, parelgerst, plantaardige olie, ui, water, zout en zure room
- Keuken:
- Oost-Europees / Asjkenazisch / Joods
- Soort:
- pasta, rijst, granen en deegwaren
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bakpoeder, bloem, citroensap, droge witte wijn, ei, fruit, knoflook, laurier, melk, munt, olie, olijfolie, peper, peterselie, plantaardige olie, prei, runderbouillon, sjalot, suiker, tijm, ui, wortel, zout, zout en peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / bijgerecht uit De Joodse keuken:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Bartje Boemboe:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / basisrecept / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Recept uit Pannenkoeken:
Recept uit Pizza & pasta:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Jong a/d kook:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Diner / hoofdgerecht uit Brits bakboek:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Brits bakboek:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Brunch / diner / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I: