Recept uit De Urban Cook:
In De Pan Gebakken Kalfslever Met Spek & Bieslooksaus
- Ingrediënten:
- bieslook, boter, kalfslever, kippenbouillon, knoflook, melk, olijfolie, room, sjalot, spek, tabasco, tomaat en witte wijn
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroen, citroenrasp, citroensap, dille, dragon, droge witte wijn, eidooier, kervel, kippenbouillon, kruiden, laurier, melk, noilly prat, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, room, sjalot, slagroom, tijm, ui, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De Urban Cook:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / voorgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Modernist Cuisine [3]:
Diner / hoofdgerecht uit Down to earth:
Diner / hoofdgerecht uit Down to earth:
Diner / hoofdgerecht uit Sergio's smaakmakers:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / fondue / gourmet/steengrill/fondue / hoofdgerecht uit Het groot fondue boek:
Diner / hoofdgerecht uit Catherine Quévremont - Recettes de Bretagne:
Recept uit Junges Gemüse:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Recept van Oh my foodness: