Diner / voorgerecht uit Fratello & Sorella:
Vitello tonnato - Kalfsvlees met tonijnsaus
- Ingrediënten:
- citroensap, kalfsvlees, kappertjes, kippenbouillon, mayonaise, peperkorrels en tonijn in blik
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- kalfsvlees / vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, bouillon, dragon, droge witte wijn, ei, eidooier, kalfsbiefstuk, kalfsfond, kalfsgehakt, kalfskotelet, kippenfond, knoflook, olijfolie, peper, peterselie, provençaalse kruiden, rijst, room, runderbouillon, sjalot, slagroom, tijm, ui, vlees, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Fratello & Sorella:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Verrassende groentegerechten:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Vis uit Blik:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Noma:
Diner / voorgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Onze Franse keuken:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Het Hummus kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten: