Recept uit Wild en gevogelte:
Saus met spekreepjes en champignons
- Ingrediënten:
- boter, champignons, gevogelteglace, magere room, sjalot, slagroom, spekreepjes, water, witte peper en witte wijn
- Soort:
- saus/dressing/jus / wild en gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, dragon, droge witte wijn, ei, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, koriander, laurier, lente-ui, maïzena, melk, olie, olijfolie, peterselie, prei, runderbouillon, sjalot, slagroom, tijm, ui, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Wild en gevogelte:
Diner / hoofdgerecht uit Brits bakboek:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Mijn Recepten:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Talk Nomz To Me:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het krokettenboek:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Junges Gemüse:
Diner / hoofdgerecht uit Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie:
Diner / voorgerecht / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het krokettenboek:
Recept van Lekker Happen:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Snack of tussendoortje uit Bake Off Vlaanderen:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Mijn Recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: