Recept uit De kunst van het koken:
Champignon-roomsaus
- Ingrediënten:
- bloem, boter, champignons, lente-ui, madeira, marc de bourgogne, olie, peper, port, sjalot, slagroom, smoorvocht van ham en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- saus
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, droge witte wijn, ei, groentebouillon, kastanjechampignons, kippenbouillon, knoflook, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, room, sjalot, tijm, ui, water, witte wijn, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept van KeukenLiefde:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Recept van Miss Fromage:
Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :
Recept van Food & Friends:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / voorgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Recept van Miss Fromage:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Spitsuurkoken - Gezond & Snel:
Recept van Es' Factory:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Es' Factory:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel: