Bijgerecht uit Groot handboek sauzen:
Gesmoorde kool
- Ingrediënten:
- boter, citroenzest, gladde peterselie, karwijzaad, nootmuskaat, peper, sjalot, spekblokjes, suiker, witte kool, witte wijnazijn en zout
- Keuken:
- Duits
- Soort:
- groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | appel, azijn, bloem, bloemkool, broccoli, citroensap, ei, gehakt, groente, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, peterselie, rode kool, rode wijn, tijm, tomatenpuree, ui, water, witte kool, witte wijn, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Groot handboek sauzen:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / hoofdgerecht uit Wild:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wild:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept van Es' Factory:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Bijgerecht uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten:
Avondmaal uit Lekker vegetarisch:
Recept uit Margriet kookboek:
Bijgerecht uit Te gast bij Jamie:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Mavis kookt: