Recept uit De kunst van het koken:
Champignon-roomsaus met eidooiers
- Ingrediënten:
- champignons, eidooier, lente-ui, madeira, maïzena, marc de bourgogne, olie, peper, port, sjalot, slagroom, smoorvocht van ham en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- saus
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bloem, boter, citroensap, crème fraîche, gruyère, knoflook, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, room, sjalot, spinazie, tijm, ui, water, witte peper, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / basisrecept / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / basisrecept / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:
Diner / nagerecht uit Nopi:
Recept uit De kunst van het koken:
Ontbijt / brunch / diner / voorgerecht uit Het sous-vide kookboek:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept van Simone's Kitchen:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Lidya Winkels kookboek:
Snack of tussendoortje uit Koude keuken:
Recept van Simone's Kitchen:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Ontbijt / lunch uit Man in de keuken:
Lunch uit Het ketodieet: de snelle recepten:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De kunst van het koken: