193 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloemcitroensapdiepvriesspinazieeidooiereiwitgroenteknoflooklente-uimelknootmuskaatolijfolieparmezaanse kaaspeterseliericottaroomsjalotslagroomtijmuiwaterwortelzeezoutzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gegratineerd ei met spinazie

Ingrediënten:
bechamelsaus, boter, dijonmosterd, ei, gruyère, melk, paprikapoeder, peterselie, spinazie, zout, zwarte peper en zwitserse kaas

Keuken:
Internationaal
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:

Spinazie-tijmflapjes

Ingrediënten:
bloem, boter, citroen, ei, knoflook, koolzaadolie, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, ricotta, spinazie, tijm, ui, zachte geitenkaas, zeezout, zout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Anne Cazor, Marion Guillemard en Julien Attard - Toprecepten voor de sifon

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Toprecepten voor de sifon:

Benedict-eieren

Ingrediënten:
boter, citroen, eidooier, gerookte eendenborst, kwarteleitjes, peper, spinazie en zout

Soort:
schuim/mousse/gelei
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Ravioli met spinazie en ricotta

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, nootmuskaat, panna da cucina, parmezaanse kaas, pastadeeg, ricotta, room, spinazie, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit  - 101 ballen

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 101 ballen:

"Ravioli" met spinazie & ricotta

Ingrediënten:
bloem, boter, eidooier, kookroom, parmezaanse kaas, ricotta, salie, spinazie, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Ontbijt / brunch / lunch / avondmaal uit Liever lokaal:

Maaltijdomelet met wilde spinazie

Ingrediënten:
aardappel, boter, ei, grijze noordzeegarnalen, olijfolie, peper, uien, wilde spinazie en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
ei/omelet/frittata / schaal- en schelpdieren
Haal meer recepten op...