Recept uit De kunst van het koken:
Champignon-roomsaus met eidooiers
- Ingrediënten:
- champignons, eidooier, lente-ui, madeira, maïzena, marc de bourgogne, olie, peper, port, sjalot, slagroom, smoorvocht van ham en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- saus
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bloem, boter, citroen, citroensap, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, paneermeel, parmezaanse kaas, peterselie, plantaardige olie, room, suiker, tijm, tomaat, ui, water, witte peper, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Recept uit De kunst van het koken:
Ontbijt uit De dikke vegetariër:
Recept van Food & Friends:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / basisrecept / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / basisrecept / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Brunch / diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht uit Jamie's Amerika:
Ontbijt / lunch uit De (perfecte) man in de keuken:
Brunch / lunch uit Spuntino:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Brunch / lunch / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Recept uit Melk & dadels:
Diner / hoofdgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:
Diner / voorgerecht uit Spanje:
Ontbijt / lunch uit De dikke vegetariër:
Ontbijt / lunch uit De dikke vegetariër:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Ontbijt / lunch uit De dikke vegetariër:
Ontbijt / lunch uit Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie:
Bijgerecht uit Groot handboek koken:
Recept van Lekker Happen: