Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Çig borek - Halvemaanvormige deeghapjes met rundvlees en chilipeper
- Ingrediënten:
- bloem, chilivlokken, citroensap, ei, ijsblokjes, plantaardige olie, rundergehakt, ui en yoghurt
- Keuken:
- Turks / Argentijns
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bloem, boter, cayennepeper, citroen, ei, eidooier, gember, knoflook, kokosmelk, laos, limoen, olijfolie, peper, peterselie, pindakaas, plantaardige olie, prei, rode ui, sojasaus, suiker, tomaat, ui, vruchtensap, wortel, zout, zout en peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Spice Wise:
Bijgerecht uit Spice Wise:
Diner / nagerecht uit Keukenlab:
Basisrecept uit De flair van eenvoud:
Recept uit Vegan Genial:
Recept uit Spice Wise:
Recept van Miss Fromage:
Recept uit Thug kitchen:
Recept uit Spice Wise:
Recept van Oh My Dish:
Snack of tussendoortje / bij de koffie uit Vruchtentaarten:
Diner / nagerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht / dessert uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Bijgerecht / basisrecept uit 1080 recepten:
Basisrecept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Snack of tussendoortje uit De Joodse keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht / dessert uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten: