Diner / hoofdgerecht uit Italiaans koken:
Gesmoorde kip met citroen, knoflook en rozemarijn
- Ingrediënten:
- boter, citroensap, citroenschil, kip, kippenbouillon, knoflook, olijfolie, rode peper, rozemarijn en witte wijn
- Keuken:
- Italiaans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, bouillon, citroen, droge witte wijn, ei, knoflook, laurier, nootmuskaat, olijfolie, pancetta, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, rode ui, rode wijn, salie, sjalot, tijm, ui, witte wijn, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Italiaans koken:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Home made:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Thuis bij Jamie:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Lunch / snack of tussendoortje uit Spuntino:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Bijgerecht uit The naked chef:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Recept uit De pastabijbel:
Lunch / bijgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Te gast bij Jamie:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Te gast bij Jamie:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Te gast bij Jamie: