Recept uit Koken voor elke dag:
Mosselen met room
- Ingrediënten:
- eierdooiers, knoflook, laurier, mosselen, peper, peterselie, room, selder, tijm, uien, witte wijn en zout
- Soort:
- schaal- en schelpdieren
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bladerdeeg, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, crème fraîche, droge witte wijn, eidooier, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, slagroom, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / voorgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Sous vide:
Diner / hoofdgerecht uit Literalicious:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht / tussengerecht / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:
Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit Sergio's smaakmakers: