Recept uit De kunst van het koken:
Champignon-roomsaus met eidooiers
- Ingrediënten:
- champignons, eidooier, lente-ui, madeira, maïzena, marc de bourgogne, olie, peper, port, sjalot, slagroom, smoorvocht van ham en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- saus
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladerdeeg, bloem, boter, champignon, citroensap, crème fraîche, ei, gruyère, kippenbouillon, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, sjalot, slagroom, spinazie, tijm, ui, water, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Recept uit Elke dag lekker eten:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept van Okoko recepten:
Recept van Annie Pannie:
Diner / hoofdgerecht uit Vol Smaak:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Recept van I love food & wine:
Diner / hoofdgerecht uit Nederland op z'n lekkerst:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Plenty more:
Recept van Miss Fromage:
Snack / snack of tussendoortje uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Toscane:
Picknick / lunch uit Liever lokaal:
Diner / voorgerecht uit Oma's receptenboek: