Recept uit Turkse kookkunst:
Imam bayildi - Aubergines in olijfolie
- Ingrediënten:
- aubergine, groente, knoflook, olijfolie, paprika, peterselie, suiker, tomaat, ui, water en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegan
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, basilicum, bloem, boter, citroensap, fijne kristalsuiker, groene olijven, groente, knoflook, laurier, olie, peper, peterselie, prei, selderij, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Bijgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Recept uit De Urban Cook:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit I love groente:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Lunch / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Lunch / snack of tussendoortje uit Spuntino:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Nopi:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / hoofdgerecht uit Veg!:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Diner / lunch / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe: