Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Ui gestoofd in olie
- Ingrediënten:
- citroensap, groentebouillon, olijfolie, peterselie, ui, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- vegan / vegetarisch / groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, groentebouillon, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rode paprika, rode ui, sjalot, tijm, tomaat, tomatenpuree, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Tomaten:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het olijfolieboekje:
Bijgerecht / basisrecept uit Zout, vet, zuur, hitte:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Bijgerecht uit AH eetboekenreeks 3 - Salades:
Recept uit Twaalf:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mediterrane Odyssee:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit Spaans:
Recept uit NAJAT:
Lunch / buffet / avondmaal uit Veg!:
Diner / voorgerecht uit Grieks koken:
Recept uit Melk & dadels:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thug kitchen feestvoer:
Brunch / lunch uit Karsu's Kitchen:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Turkse kookkunst:
Recept uit Turkse kookkunst: