Recept uit Sous vide:
Rode-wijn-kreeft saus
- Ingrediënten:
- champignons, kalfsfond, kreeft, laurier, sjalot, tijm, ui, rode wijn en wortel
- Soort:
- saus/dressing/jus / sous-vide
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, champignon, cognac, kippenbouillon, knoflook, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, peper, peterselie, rozemarijn, runderbouillon, sjalot, tomaat, tomatenpuree, ui, water, wijn, winterpeen, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Sous vide:
Recept van Oh my foodness:
Diner / hoofdgerecht uit Spitsuurkoken - Gezond & Snel:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept van Lovemyfood.nl:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Betty's Kitchen:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept uit The big green egg book:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Recept uit Het Franse bakboek:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España: