Meer dan 1000 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloembotereigroentekaasknoflookkruimige aardappelnootmuskaatolijfoliepaneermeelpeperpeterseliepreiroomslagroomsuikertijmuivolle melkwaterzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Maroeska Metz - Hoe dan?!

Diner / bijgerecht uit Hoe dan?!:

Aardappel-aardpeerpuree

Ingrediënten:
aardperen, kruimige aardappel, melk, nootmuskaat, peper, roomboter en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - Allerkerst

Bijgerecht uit Allerkerst:

Aardappel-pompoengratin

Ingrediënten:
aardappel, boter, crème fraîche, knoflook, melk, munt, nootmuskaat, oude kaas, peper, pompoen, sesamzaad en zout

Soort:
vegetarisch / groente / feestdagen
Een recept uit Maroeska Metz - Hoe dan?!

Diner / bijgerecht uit Hoe dan?!:

Aardappel-selderijpuree

Ingrediënten:
kruimige aardappel, melk, nootmuskaat, peper, roomboter, selderij en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Albert Kooy - De Nieuwe Nederlandse Keuken

Bijgerecht / basisrecept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:

Gegratineerde aardappels

Ingrediënten:
aardappel, kaas, knoflook, laurier, melk, slagroom, tijm en ui

Keuken:
Hollands
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / aardappelgerecht / vegetarisch
Een recept uit Onno Kleyn en Charlotte Kleyn - Luilekkerland

Diner / hoofdgerecht uit Luilekkerland:

Quenelles van aardappel

Ingrediënten:
aardappelen, bakpoeder, bloem, boter, kaassaus, melk, peterseliesaus, tomatensaus, ui en wijnazijn

Keuken:
Nederlands
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie Oliver's kerstkookboek

Bijgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:

Aardappel al forno

Ingrediënten:
ansjovis, double cream, knoflook, laurier, maris piper, nootmuskaat, parmezaanse kaas, rozemarijn, slagroom, ui, venkelknol en volle melk

Soort:
groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch / feestdagen
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Recept uit Koude keuken:

Aardappel-haringsla

Ingrediënten:
aardappelen, augurk, azijn, haringen, hom van haring, kalfsvlees, kappertjes, melk, mosterd, olie, peper, selderijknol, ui en zure appel

Keuken:
Duits
Soort:
salade
Een recept uit Martin Kintrup - Lekker vegetarisch

Bijgerecht uit Lekker vegetarisch:

Aardappel Kaaspuree

Ingrediënten:
boter, bloem, frituurolie, kaas, ui, melk, nootmuskaat, peper, puree, vastkokende aardappelen, water en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:

Aardappels en slakken

Ingrediënten:
boter, duizendbladnaalden, gras, karnemelk, karnemelkwei, knoflook, lievevrouwebedstro, melk, melkproteinen, nieuwe aardappel, raapzaadolie, room, slakken, tijm, vogelmuur, wijn, witte wijn, zevenblad en zout

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Soort:
aardappelgerecht / schaal- en schelpdieren / zuivel
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch! vegetarisch

Lunch / bijgerecht / avondmaal uit Koch! vegetarisch:

Aardappel−walnootgratin

Ingrediënten:
bieslook, eieren, boter, gehakt, walnoten, emmentaler, melk, nootmuskaat, peper, vastkokende aardappelen en zout

Keuken:
Duits
Soort:
crumble/gratin / vegetarisch
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Avondmaal uit Liever lokaal:

Leeuweriktong met aardappels en shiitakes

Ingrediënten:
aardappel, boerenkool, gerookte spekjes, groentebouillon, leeuweriktong, melk, olijfolie, paddenstoelenbouillon, peper, piccalilly, shiitake, truffelaardappel en zeezout

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees / groente / paddenstoelen
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:

Pasteitjes met koolraap en aardappel

Ingrediënten:
aardappel, bloem, boter, ei, groentebouillonpoeder, koolraap, melk, oude cheddar, peterselie, tijm, ui, wortel, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Antiliaans
Soort:
quiche / groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Vistaart met zoete aardappels

Ingrediënten:
basmatirijst, bloem, boter, bouillon, kruimige aardappel, melk, room, schelvisfilet, tuinbonen, verse dille, verse peterselie, versgemalen zwarte peper, zoete aardappel en zout

Keuken:
Noord-Amerikaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Haal meer recepten op...