Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Piri piri & sardientjes:
Gegratineerde mosselen
- Ingrediënten:
- broodkruimels, citroensap, knoflook, mosselen, olijfolie, peterselie, piri piri poeder, sjalot en witte wijn
- Keuken:
- Portugees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, citroen, dragon, droge witte wijn, ei, eidooier, kippenbouillon, knoflook, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, peper, slagroom, suiker, tijm, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Piri piri & sardientjes:
Recept uit La Mère Brazier:
Recept uit L'Art de la table:
Bijgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Bijgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Recept uit Koken voor elke dag:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Diner / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Diner / voorgerecht uit De herenkookclub:
Diner / voorgerecht uit Nopi:
Recept uit Het groot fondue boek:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit Wild:
Basisrecept uit Thug kitchen feestvoer:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Bijgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Frankrijk: