393 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: azijnbleekselderijbloemboterbruine suikercitroensapknoflookkruidnagellaurierbladolieolijfoliepeperpeterselierode wijnrozemarijntijmtomaattomatenpureeuiwaterwitte wijnwortelzoutzwarte peperzwarte peperkorrels
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Lunch / avondmaal uit Hoe te eten:

Zwarte-bonensoep

Ingrediënten:
basterdsuiker, droge sherry, extra vierge-olijfolie, gedroogde zwarte bonen, gemalen komijn, knoflook, laurier, limoen, oregano, rode paprika, rode ui, sjalot, ui, verse koriander en zure room

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Eckart Witzigmann - Junges Gemüse

Recept uit Junges Gemüse:

Gesmoorde tomaten

Ingrediënten:
knoflook, laurier, olijfolie, peper, rozemarijn, sjalot, suiker, tijm, tomaten en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vegan
Een recept uit  - Deutsche Küche

Bijgerecht uit Deutsche Küche:

Peperspitskool

Ingrediënten:
boter, droge riesling, groentefond, jeneverbessen, korianderkorrels, kruidnagel, laurier, maïzena, mosterdkorrels, rode peperkorrels, sjalotten, spitskool, suiker, tijm, witte peperkorrels, witte wijnazijn en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Jamie Oliver - The naked chef

Bijgerecht uit The naked chef:

Kruidige couscous

Ingrediënten:
boter, bouillon, couscous, gedroogde rode peper, knoflook, komijnzaad, korianderzaad, laurier, olijfolie, rode wijnazijn, sjalot, suiker, ui en venkelzaad

Soort:
couscous/bulgur/quinoa
Een recept uit  - Deutsche Küche

Lunch uit Deutsche Küche:

Saure ZIpfel

Ingrediënten:
jeneverbessen, kruidnagel, laurier, nürnberger braadworst, peterseliewortel, pimentkorrels, suiker, ui, wijnazijn, wortel, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Duits
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Bespaar met Jamie

Lunch / avondmaal uit Bespaar met Jamie:

Gemarineerde spareribs

Ingrediënten:
ananas op siroop, chilipoeder, engelse mosterd, gedroogde tijm, gemalen komijn, gemalen piment, knoflook, laurier, madame jeanette-peper, rietsuiker, scotch bonnet, spareribs, tomatenketchup, ui, wittewijnazijn en worcestersaus

Soort:
vlees
Een recept uit Heston Blumenthal - Heston Blumenthal thuis

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Heston Blumenthal thuis:

Pekelharing

Ingrediënten:
fijne tafelsuiker, haring, laurierblad, pekelwater, peperkorrel, pimentbessen, ui, verse tijm en witte wijnazijn

Soort:
vis
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Recept uit Groot handboek sauzen:

Vlierbessensaus

Ingrediënten:
boter, citroensap, citroenschil, crème fraîche, eekhoorntjesbrood, jeneverbessen, kruidnagel, laurier, peper, rode port, rode wijn, room, sjalot, suiker, tijm, vlierbessensap, wildfond en witte peperkorrels

Keuken:
Internationaal
Soort:
saus
Een recept uit Albert Kooy - De Nieuwe Nederlandse Keuken

Basisrecept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:

Rode kool

Ingrediënten:
appel, jeneverbes, kaneel, kruidnagel, laurier, nootmuskaat, rode kool, rode wijn, suiker en ui

Keuken:
Hollands
Soort:
rijst / groente
Een recept uit Wim de Jong en Frank van Dijl - Stadskookboek Rotterdam

Recept uit Stadskookboek Rotterdam:

Tempeh Kering

Ingrediënten:
asem, citroengras, daun salam, djeroek poeroet, ketjap manis, laoswortel, laurier, olie, plantaardige olie, rawit, rode uien, suiker, tempeh en uien

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Palingspiesjes met waterkerssaus

Ingrediënten:
groene selderij, kippenbouillon, laurier, paling, peper, peterselie, sjalotjes, suiker, vetstof, visfumet, waterkers, witte wijn, wortel en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit  - Deutsche Küche

Recept uit Deutsche Küche:

Sjalottensaus

Ingrediënten:
frambozenazijn, kalfsjus, knoflook, laurier, olijfolie, peper, rozemarijn, sherryazijn, sjalotten, suiker, tijm, witte wijn en zout

Keuken:
Duits
Soort:
saus
Een recept uit Eckart Witzigmann - Kochen für zwei

Recept uit Kochen für zwei:

Marinade bij kapoen

Ingrediënten:
bleekselderij, laurier, olijfolie, peterseliestengel, rode wijn, suiker, tijm, ui en wortel

Soort:
vegan / marinade
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Diner / hoofdgerecht uit Hoe te eten:

Gebraden hertfilet

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, citroen, hertenfilet, jeneverbes, kruidnagel, laurier, moesappel, olijfolie, prei, rode wijn, rozemarijn, sjalot, suiker, tijm, ui, vleesbouillon, wildbouillon, wortel en zwarte peperkorrels

Soort:
wild
Haal meer recepten op...