197 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelbloemboterbouilloneiknoflookkruidenmelknootmuskaatolieolijfoliepeterseliespecerijensuikertijmtomaatuivetvleeswaterworstwortelzout
zout en peperzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Tomaten:

Puylinzen in salie-tomatensaus

Ingrediënten:
olijfolie, puylinzen, salieblaadjes, rode wijn, bleekselderij, tomaten uit blik, vlees, worsten, wortel, zout en zwarte peper

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Recept uit De kunst van het koken:

Saucisson truffé au foie gras ou aux foies de volaille - Worstjes van varkens- en kalfsvlees met truffel en foie gras of met kippenlevertjes - speciaal om in brioche of in pasteideeg te bakken, of als vulling voor patés, kip, chaussons

Ingrediënten:
boter, broodkruim, chair de saucisse, cognac, droge port, ei, épices fines, foie gras, kippenlevers, kippenvet, lente-ui, madeira sercial, mager kalfsvlees, melk, nootmuskaat, peper, pistachenoten, reuzel, sjalot, spek, tijm, truffel, truffelvocht, varkenslende, varkensschouder, vers hamvlees, witte peper, worst en zout

Keuken:
Frans
Soort:
kalfsvlees / gevogelte / varkensvlees / orgaanvlees
Een recept uit  - Koken voor twee

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Koken voor twee:

Noedelsalade met mais

Ingrediënten:
azijn, groene paprika, mais in blik, noedels, olie, pasta, rode paprika, suiker, tomaat, verse peterselie, water, worst, zout en zwarte peper

Soort:
salade / vlees / pasta/noodles
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:

'Slow' lasagne

Ingrediënten:
bechamelsaus, bloem, boter, lasagnevellen, mager rundergehakt, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, rundergehakt, selderijknol, spek, tomatenpuree, tomatensaus, ui, varkensgehakt, winterwortel, witte wijn, worst en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Brunch / lunch / snack of tussendoortje uit Koken met Sylvia Witteman:

Frittata

Ingrediënten:
ansjovis, artisjok, bloemkool, chorizo, ei, gorgonzola, ham, olijfolie, olijven, oude geraspte kaas, paddestoelen, peper, prei, sardines, spinazie, ui, water, worst, zongedroogde tomaat en zout

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:

Lasagne

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, ham, knoflook, kruidnagelpoeder, lasagne, laurierblad, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, rode wijn, rundergehakt, tomaat, ui, worst, wortel en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles
Een recept uit Jacques Meerman - Mediterraneo

Diner / hoofdgerecht uit Mediterraneo:

Sanhaji

Ingrediënten:
amandelen, appel, aubergine, azijn, cedraatblad, duif, gans, gehaktkoekjes, geitenvlees, haas, houtduif, kikkererwten, kip, knoflook, konijn, kool, korianderblaadjes, korianderzaad, kweepeer, mirkas, munt, murri naqi, olijven, patrijs, peper, rapen, rundvlees, saffraan, schapenvlees, venkel, water, witte lijster, worst, wortel, zout en zoute limoenen

Keuken:
Mediterraans / Spaans / Noord-Afrikaans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit P. van Buren - Twentse Smaakmakers

Recept uit Twentse Smaakmakers:

Balkenbrij

Ingrediënten:
boekweitmeel, peper, piment, tarwebloem, varkenslever, vlees, water en zout

Soort:
vlees / paté/terrine
Een recept uit Janneke Vreugdenhil - Eten en zo

Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Eten en zo:

Crostini met peer & serranoham

Ingrediënten:
citroensap, extra vierge-olijfolie, peer, peper, serranoham, vlees en zuurdesembrood

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Samuel Levie en Maarten Kuiper - De worst story

Recept uit De worst story:

Bierworst

Ingrediënten:
jeneverbessen, laurierblad, rozemarijnnaaldjes, stevig bier, salie, vlees, zout en zwarte peper

Een recept uit Wieger Favier - Whisky van de lage landen

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Whisky van de lage landen:

Limburgs zuurvlees

Ingrediënten:
appelstroop, gemalen peper, kruidnagels, laurierblaadjes, margarine, natuurazijn, peperkoek, uien, vlees en zout

Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Samuel Levie en Maarten Kuiper - De worst story

Recept uit De worst story:

Daslook

Ingrediënten:
bouillon, daslook, nootmuskaat, vlees, witte peper, zout en zwarte peper

Een recept uit Samuel Levie en Maarten Kuiper - De worst story

Recept uit De worst story:

Piment d'Espelette

Ingrediënten:
knoflooktenen, nootmuskaat, piment d'espelette-pasta, venkelzaad, vlees, witte wijn, zout en zwarte peper

Haal meer recepten op...