Recept uit Vis en schaaldieren:
Corsicaanse mosselen
- Ingrediënten:
- basilicum, coppa, fijne tafelsuiker, knoflook, mosselen, olijfolie, peper, rozemarijn, tijm, tomaat en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroen, citroensap, courgette, ei, kaas, knoflook, komkommer, koriander, kruiden, melk, olie, olijfolie, peper, peterselie, sjalot, suiker, tomaat, tuinkruiden, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Vis en schaaldieren:
Recept uit Vis en schaaldieren:
Recept uit De herenkookclub:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Groot handboek koken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Speisekammer:
Basisrecept uit Vis, schelp- en schaaldieren:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Bijgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Een dag bij elBulli:
Basisrecept uit Spice Wise:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het insectenkookboek:
Basisrecept uit Spice Wise:
Recept uit De herenkookclub:
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit De flair van eenvoud:
Bijgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Spice Wise:
Recept uit Kooktechnieken: