140 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelappelbakpoederbloembotercitroenraspcitroenschileigemalen kaneelgemberkaneelstokjeknoflookkruidnagelmaïzenamelkolijfoliepoedersuikersinaasappelschilsuikeruivruchtensapwaterwitte wijnzeezoutzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Diner / voorgerecht / nagerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:

Tetilla met vijgen-walnotenjam

Ingrediënten:
citroensap, citroenschil, kaneelstokje, kristalsuiker, membrillo, tetilla kaas, verse zwarte vijgen en walnoten

Keuken:
Spaans
Soort:
vegetarisch / kaas
Een recept uit  - Desserts nieuwe stijl

Diner / nagerecht uit Desserts nieuwe stijl:

Appeltaart

Ingrediënten:
basterdsuiker, broodkruim, bulgaarse yoghurt, citroenrasp, citroensap, gemalen kaneel, kristalsuiker, moesappel, poedersuiker en rode sterappel

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / fruit / koek en gebak
Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Diner / nagerecht uit De Smaakbijbel:

Hongaarse kersensoep

Ingrediënten:
bordeauxwijn, citroensap, citroenschil, fruitige rosé, kaneelstokje, kersenpitten, maïzena, riesling, zout, zure kers en zure room

Keuken:
Hongaars
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch / suikerwerk
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Brunch / diner / bijgerecht / voorgerecht uit Turquoise:

Gevulde wijnbladeren op Istanbulse manier

Ingrediënten:
bladpeterselie, citroen, citroensap, dille, gedroogde munt, ingemaakte wijnbladeren, kaneel, kippenbouillon, kortkorrelige rijst, krenten, olijfolie, pijnboompitten, piment, trostomaat en ui

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / nagerecht / dessert uit De Joodse keuken:

Scodelline - Amandelcrème

Ingrediënten:
amandelessence, citroenrasp, citroensap, eidooier, gemalen amandelen, kaneel, sinaasappelrasp, suiker en water

Keuken:
Tunesisch / Sefardisch / Joods / Italiaans
Soort:
custard / vegetarisch
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Moro:

Amandeltaart met oloroso - tarta de Santiago

Ingrediënten:
amandelen, citroenrasp, citroensap, ei, fijne suiker, kaneelstokje, membrillo, oloroso sherry, boter, sinaasappelrasp en taartbodem

Keuken:
Mediterraans / Spaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Anne Wilson - Cajun koken

Bijgerecht uit Cajun koken:

Geglaceerde aardappelen

Ingrediënten:
boter, bruine suiker, citroenrasp, citroensap, kaneelstokje, sinaasappelsap en zoete aardappel

Keuken:
Cajun
Soort:
groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Diner / nagerecht uit Cocina Nueva:

Sangriagranita

Ingrediënten:
citroengazeuse, citroensap, cognac, fruit, kaneel, kristalsuiker, rode wijn en sinaasappelsap

Keuken:
Spaans
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Sarit Packer en Itamar Srulovich - Honey & co

Recept uit Honey & co:

Gehaktballetjes met pittige zoetzure tomatensaus

Ingrediënten:
broodkruim, chilivlokken, citroensap, citroenschil, gerookt paprikapoeder, harissa, kaneel, kaneelstokje, knoflook, lamsgehakt, laurierblad, olijfolie, peer, rietsuiker, rundergehakt, tomatenpuree, ui, water, witte peper en zout

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
vlees
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:

Koude kersensoep

Ingrediënten:
brandewijn, citroensap, citroenschil, kaneel, kersen, morellen, rode wijn, suiker, witte wijn en zure room

Keuken:
Hongaars / Joods
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Diner / nagerecht uit Morito:

Walnotencake

Ingrediënten:
amandelmeel, bakpoeder, boter, citroenrasp, citroensap, grove polenta, kaneel, nootmuskaat, scharrelei, walnoten, witte basterdsuiker, zelfrijzend bakmeel, zonnebloemolie en zuiveringszout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / nagerecht uit 500 slowcooker recepten:

Citroentaart

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, citroenrasp, citroensap, ei, gemberpoeder, kaneel, suiker, vanille-extract, zonnebloemolie en zuiveringszout

Keuken:
Internationaal
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / nagerecht uit Koude keuken:

Appelsalade "Eva"

Ingrediënten:
amandelen, appel, arak, citroensap, citroenschil, gekonfijte kers, honing, kaneel, kokosrasp, pistaches, suiker en walnoten

Keuken:
Duits
Soort:
vegan / fruit
Een recept uit  - Deutsche Küche

Bijgerecht uit Deutsche Küche:

Vossenbessen

Ingrediënten:
citroensap, citroenschil, conferenceperen, kaneelstokje, kruidenagel, laurier, sinaasappelschil, suiker, vossenbessen en witte wijn

Keuken:
Duits
Soort:
vegan / fruit
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Recept uit Speisekammer:

Apfel-Birnen-Chutney - Cutney van appels en peren

Ingrediënten:
appel, appelazijn, chilivlokken, citroenrasp, citroensap, gember, kaneel, knoflook, kruidnagelpoeder, peer, poedersuiker, rozijnen, witte mosterdzaadjes en zout

Keuken:
Internationaal / Noord-west-Europees
Soort:
vegan / fruit / inmaak / chutney
Haal meer recepten op...