Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Koude pruimensoep
- Ingrediënten:
- citroenrasp, citroensap, aardappel, kaneelstokje, pruimen, suiker, water, witte wijn en zure room
- Keuken:
- Asjkenazisch / Joods
- Soort:
- soep/bouillon / vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, appel, bakpoeder, bloem, boter, citroen, citroenschil, ei, gemalen kaneel, gember, kaneelstokje, knoflook, kruidnagel, maïzena, melk, olijfolie, poedersuiker, sinaasappelschil, suiker, ui, vruchtensap, walnoten, water, witte wijn, zeezout, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / nagerecht uit Desserts nieuwe stijl:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit De kunst van het koken:
Diner / buffet / nagerecht / bij de koffie uit Brits bakboek:
Diner / nagerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / nagerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Drank (alcoholisch) / dranken / drinken uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht / nagerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:
Diner / nagerecht uit De Smaakbijbel:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Desserts nieuwe stijl:
Bijgerecht uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit Margriet kookboek:
Recept van Patesserie:
Drinken uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit Ons bakboek:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit Een kookboek.:
Diner / nagerecht uit De complete keuken van Spanje:
Diner / nagerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / nagerecht uit De Zilveren Lepel: