Recept uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Bechamelsaus
- Ingrediënten:
- bloem, boter, crème fraîche, eidooier, groentebouillon, melk, nootmuskaat, peper en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- saus / vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bloem, boter, bouillon, bulgur, citroensap, crème fraîche, droge witte wijn, ei, eidooier, knoflook, melk, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, sjalot, slagroom, tijm, ui, water, wortel |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Diner / lunch uit Gemüse! :
Diner / voorgerecht uit Vegan, Schnell Schnell:
Diner / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht uit Koch!:
Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :
Recept uit Gemüse! :
Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :
Diner / lunch / voorgerecht uit Soep bij Janneke thuis:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Veg!:
Recept uit Thermomix Feest:
Diner / lunch / voorgerecht uit Te gast bij Jamie:
Recept uit Het Franse bakboek:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Buffet / bijgerecht uit Provence:
Diner / voorgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / voorgerecht uit Koch! vegetarisch:
Diner / voorgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Koch!:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas: