Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Kabeljauw met prei en kerrie
- Ingrediënten:
- bloem, boter, cayennepeper, kabeljauw, kerriepoeder, peper, prei en zout
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, bloem, citroensap, droge witte wijn, ei, groente, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, knolselderij, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, room, sjalot, slagroom, tijm, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / lunch / voorgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Quiche & Hartige taart:
Recept uit Vega zónder pakjes & zakjes:
Diner / hoofdgerecht uit Vega zónder pakjes & zakjes:
Recept uit Gemüse! :
Diner / voorgerecht uit Het Beste Uit Frankrijk:
Recept van Lekker Happen:
Recept van I love food & wine:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Lunch / buffet / avondmaal uit Veg!:
Diner / voorgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Diner / voorgerecht uit Moro Londen:
Recept uit de snelle keuken:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Chez Adriaan:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Vis uit Blik:
Recept uit Noma:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel: