Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Twaalf:
Aubergineschotel met tomaten, mozzarella en parmezaanse kaas
- Ingrediënten:
- aubergine, basilicum, bloem, knoflook, mozzarella, olijfolie, parmezaanse kaas en tomaat
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, buffelmozzarella, courgette, ei, groente, kaas, knoflook, kruiden, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, pasta, peper, peterselie, tomaat, tomatenpuree, tomatensaus, ui, water, zout, zout en peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Twaalf:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Drinken / aperitief uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Italië:
Bijgerecht uit Made in Sicily :
Bijgerecht uit Made in Sicily :
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept van Food & Friends:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Vegeterranean:
Lunch / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Twaalf:
Diner / voorgerecht uit Trattoria:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit Wereldkeuken Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Vegeterranean:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / avondmaal uit De zomerkeuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :
Snack of tussendoortje uit Happy Days met the Naked Chef:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken: