Diner / hoofdgerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Kolokassi
- Ingrediënten:
- boter, citroensap, kip, olijfolie, rode ui, selderieblad, taro en tomatenpuree
- Keuken:
- Cypriotisch
- Soort:
- gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, citroensap, ei, groente, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, rode wijn, sjalot, suiker, tijm, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Anatolië:
Recept uit Anatolië:
Recept uit Anatolië:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Wereldbroodjes:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Piri piri & sardientjes:
Bijgerecht uit Turquoise:
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Buffet / bijgerecht uit Tomaten:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht uit Mexicaans koken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Buffet / bijgerecht uit Ingrediënten:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Recept uit Tomaten:
Recept uit Margriet kookboek: