436 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloembotercitroeneigroenteknoflookkorianderlaurierlaurierbladolieolijfoliepeperpeterseliepreisjalotslagroomsuikertijmtomaatuiwaterwitte wijnzeezoutzonnebloemoliezwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Recept uit Veg!:

Bietenbazaar

Ingrediënten:
biet, bleekselderij, citroensap, komijnzaad, peper, sinaasappelsap, wortel en zout

Soort:
smoothie/milkshake / vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Lunch / buffet / bijgerecht uit Kook met Jamie:

Mijn favoriete coleslaw

Ingrediënten:
bladpeterselie, citroensap, engelse mosterd, mayonaise, rode appel, rode ui, witte kool, wortel, zeezout en zwarte peper

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Wortelsalade

Ingrediënten:
citroensap, olijfolie, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
salade / vegan / vegetarisch
Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro

Bijgerecht uit Casa Moro:

Wortelsalade met oranjebloesemwater

Ingrediënten:
citroensap, extra vergine olijfolie, fijne kristalsuiker, knoflook, oranjebloesemwater, verse munt, wortel, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Marokkaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Vitello tonnato

Ingrediënten:
ansjovisfilet op olie, bleekselderij, citroensap, eidooier, kalfsfricandeau, kappertjes, olijfolie, tonijn op olie, ui, wittewijnazijn, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Farrosalade met garnalen

Ingrediënten:
ciderazijn, citroensap, dragon, farro, garnalen, komkommer, olijfolie, peper, bladpeterselie, rucola, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Wortelsalade met komijn

Ingrediënten:
citroensap, gemalen komijn, olijfolie, sinaasappelsap, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Noord-Afrikaans
Soort:
salade / vegan / vegetarisch
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Gebraden fazant

Ingrediënten:
citroensap, doorregen spek, droge witte wijn, fazant, peper, prei, vossebessengelei, wildbouillon, witte peper, wortel, zout en zure room

Keuken:
Europees
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

gepocheerde zalm

Ingrediënten:
citroensap, laurierblad, ui, witte wijn, wortel, zalm en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:

Wortelhummus

Ingrediënten:
citroensap, honing, knoflook, komijnzaad, koolzaadolie, korianderzaad, olijfolie, sinaasappelsap, tahini, wortel, zeezout en zwarte peper

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Josita Hartanto - Vegan Genial

Bijgerecht uit Vegan Genial:

Mörchendip / Worteldip

Ingrediënten:
bakgember, citroensap, nootmuskaat, pijnappelpitten, raapolie, sojasaus, wortel en zout

Soort:
vegan / saus
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Gemengde groentesalade

Ingrediënten:
aardappel, artisjokken, citroensap, doperwten, edammer, ei, olijfolie, olijven, peper, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / voorgerecht uit De Spaanse keuken:

zeevruchtensalade

Ingrediënten:
citroensap, garnalen, gemalen zwarte peper, inktvis, kappertjes, komkommer, mosselen, olijfolie, sla, verse peterselie, wortel en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Haal meer recepten op...