290 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbladpeterseliebotercitroendilleeigroenteknoflooklente-uimuntoliepeperpeterselierode paprikarode uisuikertomaatuivruchtensapwaterwortelzeezoutzout
zout en peperzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Ansjovis met wilde venkel

Ingrediënten:
ansjovis, citroensap, slablad, komkommer, olijfolie, tomaten, wilde venkel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Nadia Zerouali - Melk & dadels

Recept uit Melk & dadels:

Pittige witlofsalade

Ingrediënten:
citroensap, groen pepertje, komkommer, olijfolie, witlof en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Recept uit Turquoise:

Schaapsherdersalade

Ingrediënten:
bindsla, bladselderij, citroensap, dille, gele puntpaprika, groene chilipeper, komkommer, olijfolie, radijs, rode ui en trostomaat

Keuken:
Turks
Soort:
salade
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Aïolischotel

Ingrediënten:
aardappel, artisjok, citroensap, dijonmosterd, eierdooier, kappertjes, kerstomaat, kikkererwten, knoflook, komkommer, olijfolie, peterselie, peultjes en wortel

Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Recept uit Turquoise:

Pittige rode chilipeperpasta

Ingrediënten:
bosui, citroensap, gedroogde munt, granaatappelsiroop, komkommer, munt, olijfolie, rode chilipeper en rode puntpaprika

Een recept uit  - Keet Smakelijk

Recept uit Keet Smakelijk:

koud kunstje

Ingrediënten:
bieslook, citroensap, groene olijven, groentebouillonblokje, grove mosterd, kerstomaat, komkommer, olijfolie, pasta en zwarte olijven

Een recept uit Marijke Sterk, Mieke van Laarhoven en Tal Maes - AH wereldkeukens  China

Diner / hoofdgerecht uit AH wereldkeukens China:

Pekingeend

Ingrediënten:
bloem, citroensap, droge sherry, eendenborstfilet, hoisinsaus, komkommer, lichte sojasaus, olie, prei, sesamolie en vloeibare honing

Keuken:
Chinees
Soort:
pannenkoeken en flensjes / gevogelte
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Farrosalade met garnalen

Ingrediënten:
ciderazijn, citroensap, dragon, farro, garnalen, komkommer, olijfolie, peper, bladpeterselie, rucola, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit David Japy, Jane Teasdale en Delphine de Montalier - Rauw

Recept uit Rauw:

Gemarineerde horsmakreel

Ingrediënten:
aalbes, bloemkool, citroen, citroenrasp, citroensap, druivenpitolie, espelettepeper, fijn zout, gekonfijte citroen, horsmakreelfilet, kafferlimoenrasp, komkommer, koriander, olijfolie, suiker en witte wijnazijn

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Anatolië:

Sucuklu humus - Granaatappelhumus met pittige worst

Ingrediënten:
casinobrood, citroensap, gedroogde kikkererwten, granaatappelmelasse, knoflook, komkommer, olijfolie, paprikapoeder, paprikapuree, rode paprika, rode ui, sucuk pittig turks worstje, tahin en zuiverginszout

Keuken:
Turks
Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 3 - Salades

Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 3 - Salades:

Gado-gado salade

Ingrediënten:
citroensap, ei, ketjap manis, komkommer, olie, pindakaas-hot, seroendeng, sperziebonen, tahoe carré finesse, tjap-tjoymix en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Recept uit Turquoise:

Zigeunersalade

Ingrediënten:
citroensap, gedroogde abrikozen, gele puntpaprika, gemalen komijn, griekse yoghurt, knoflook, komkommer, olijfolie, rode chilipeper, rode ui, trostomaat, witte peper en wortel

Soort:
salade
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / voorgerecht uit De Spaanse keuken:

zeevruchtensalade

Ingrediënten:
citroensap, garnalen, gemalen zwarte peper, inktvis, kappertjes, komkommer, mosselen, olijfolie, sla, verse peterselie, wortel en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Haal meer recepten op...