Recept uit Laura's bakery basisbakboek:
Karamel Chocoladekoekjes
- Ingrediënten:
- bloem, boter, cacaopoeder, eidooier, karamelblokjes, melk, vanillesuiker, witte basterdsuiker en zout
- Soort:
- gebak/koek/taart/pudding / zoet / vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, boter, citroen, citroenrasp, citroensap, ei, eidooier, eiwit, gedroogde gist, gist, kaneel, karnemelk, maïzena, olie, poedersuiker, room, rum, slagroom, suiker, volle melk, water, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Laura's bakery basisbakboek:
Recept uit Ons bakboek:
Bij de koffie uit Het Grote Larousse Patisserieboek:
Diner / nagerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Bij de koffie uit Culinaria Italia:
Diner / nagerecht / dessert uit Koken voor elke dag:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Ons bakboek:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Ons bakboek:
Diner / nagerecht / dessert uit Groot handboek sauzen:
Diner / nagerecht uit Koch!:
Diner / nagerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Recept uit De banketbakker:
Diner / buffet / nagerecht uit De Zilveren Lepel:
Ontbijt / bij de koffie uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept uit Het groot fondue boek:
Diner / nagerecht uit Home Made winter:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Home Made winter:
Diner / nagerecht uit Ingrediënten:
Recept uit Ons bakboek:
Diner / nagerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / nagerecht / dessert uit Koken voor elke dag:
Recept uit Elzas:
Diner / nagerecht / dessert uit Het Grote Larousse Patisserieboek: