Diner / nagerecht / dessert uit Hoe dan?!:
Stoofperen in Le secret de papé
- Ingrediënten:
- citroenschil, kaneelstokje, mascarpone, rietsuiker, stoofperen en zoete dessertwijn
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- fruit / vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | appel, bakpoeder, bloem, boter, citroenrasp, citroensap, citroenschil, ei, eidooier, fijne kristalsuiker, honing, kaneel, kristalsuiker, kruidnagel, maïzena, melk, nootmuskaat, poedersuiker, rode wijn, sinaasappel, sinaasappelschil, slagroom, water, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / nagerecht / dessert uit Hoe dan?!:
Drinken uit Verrot lekker:
Drinken uit Cocina Nueva:
Bijgerecht uit Jam, gelei, confituur:
Drinken uit Home made:
Diner / nagerecht uit Turquoise:
Bijgerecht uit Brindisa:
Diner / nagerecht uit Mediterrane Odyssee:
Diner / nagerecht uit Neêrlands roem:
Recept uit Home made:
Diner / nagerecht uit Proef! Oranjebloesem:
Drinken / cocktails uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Diner / nagerecht uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Diner / nagerecht uit Mediterrane Odyssee:
Drinken uit Honey & co:
Drinken uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / nagerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / nagerecht uit Cocina Nueva:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / nagerecht uit Brindisa:
Diner / nagerecht uit De Marokkaanse keuken:
Bijgerecht uit Koch!:
Diner / nagerecht uit Morito:
Bijgerecht / basisrecept uit Brindisa:
Recept uit Brindisa: