152 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bakpoederbloemboterbruine suikercitroenraspcitroensapeidooiereiwitgistkaneelknoflookkristalsuikermelkolieolijfoliepeperpoedersuikerrundergehaktuivanillesuikerwaterzonnebloemoliezoutzure room
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het kookboek van Tip Culinair:

Eierkroketjes

Ingrediënten:
achterham, bloem, boter, champignons, citroensap, ei, eierdooier, frituurolie, gedroogd broodkruim, margarine, mayonaise, melk, paneermeel, peterselie, slagroom en witte basterdsuiker

Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Kersenclafoutis

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, kersen, kirsch, melk, paneermeel, poedersuiker, suiker, vanillesuiker en zout

Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Claudia Lenz, Claudia Bruckmann, Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Kooktechnieken

Bijgerecht uit Kooktechnieken:

Kwarknoedels

Ingrediënten:
ei, geklaarde boter, oud brood zondere korst, paneermeel, suiker, uitgelekte kwark, water, zout en zure room

Keuken:
Duits
Soort:
noedels
Een recept uit Onno Kleyn en Charlotte Kleyn - Luilekkerland

Diner / nagerecht uit Luilekkerland:

Wortelpudding met wijnsaus

Ingrediënten:
amandelspijs, bakpoeder, boter, citroenrasp, ei, eidooier, wortel, paneermeel, suiker, sukade en wijnsaus

Keuken:
Nederlands
Soort:
pudding / vegetarisch
Een recept uit Jonah Freud - Rijksmuseum kookboek

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht / bij de koffie uit Rijksmuseum kookboek:

Klassieke appeltaart

Ingrediënten:
bloem, custardpoeder, ei, jonagold appel, kaneel, paneermeel, roomboter, rozijn, suiker, water, zoetzure appel en zout

Keuken:
Nederlands
Soort:
zoet / gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Claudia Bruckmann, Teubner en Dorothee Godert - Groot handboek koken

Diner / nagerecht uit Groot handboek koken:

Chocoladepudding

Ingrediënten:
amandelmeel, boter, eidooier, eiwit, hazelnootmeel, kaneel, paneermeel, pure chocolade, suiker, vanillemerg en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
pudding
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Kreplach met kaas

Ingrediënten:
boter, citroenrasp, ei, kaneel, kwark, matsemeel, paneermeel, pastadeeg, roomkaas, rozijnen, suiker en zure room

Keuken:
Duits / Asjkenazisch / Joods
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Claudia Bruckmann, Teubner en Dorothee Godert - Groot handboek koken

Diner / nagerecht uit Groot handboek koken:

Kwarknoedels

Ingrediënten:
bloem, boter, compote, ei, kwark, oud brood, paneermeel, suiker, zout en zure room

Keuken:
Midden-europees
Soort:
vegetarisch / noedels
Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Diner / nagerecht uit Culinaria España:

Gebakken pudding - leche frita

Ingrediënten:
bloem, boter, citroenschil, eidooier, eieren, kaneel, melk, paneermeel, poedersuiker, suiker, vanillestokje en vet

Keuken:
Spaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / frituur
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Koch!:

Cheesecake

Ingrediënten:
boter, citroen, eieren, boter, griesmeel, magere kwark, paneermeel, rozijnen, rum, bakpoeder en vanillesuiker

Keuken:
Duits
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Albert Kooy - De Nieuwe Nederlandse Keuken

Diner / nagerecht / basisrecept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:

Appeltaart

Ingrediënten:
appel, basterdsuiker, bloem, boter, ei, kaneel, paneermeel, rozijnen, speculaaskruiden en suiker

Keuken:
Hollands
Soort:
koek en gebak / koffie en thee
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Diner / nagerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Vargabéles

Ingrediënten:
bladerdeeg, boter, citroenrasp, ei, engelenhaarspaghetti, kwark, paneermeel, poedersuiker, rozijnen, vanillesuiker, zout en zure room

Keuken:
Hongaars
Soort:
gebak/koek/taart/pudding
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / buffet / nagerecht uit De Zilveren Lepel:

Griesmeelpudding - budino de semolino

Ingrediënten:
boter, citroenrasp, ei, fijne kristalsuiker, fijn griesmeel, melk, paneermeel, sultana's en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pudding / vegetarisch
Haal meer recepten op...