Diner / hoofdgerecht uit Sous-vide thuis:
Porto Ricaanse Pernil
- Ingrediënten:
- bruine suiker, gemalen komijn, knoflook, koriander, limoen, olijfolie, ontbeende varkensschouder, oregano, rode wijnazijn, sjalot en water
- Soort:
- sous-vide
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bruine suiker, citroengras, gember, knoflook, kokosmelk, komkommer, korianderpoeder, lente-ui, limoensap, munt, olie, olijfolie, palmsuiker, peper, rode chilipeper, rode ui, sesamolie, sjalot, sojasaus, ui, vissaus, water, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Sous-vide thuis:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Delicious. Het kookboek!:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:
Recept uit Rauw:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Recept uit Zonder pakjes & zakjes - 2:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Marie Claire Crispy:
Recept uit 5 - Topkoks voor thuiskoks:
Lunch / avondmaal uit Veg!:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Recept uit De Thaise keuken:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit De Thaise keuken:
Diner / voorgerecht uit Nopi:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Rijst en risotto:
Recept uit Thug kitchen:
Recept uit Minimania: