Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / basisrecept uit Comptoir Libanais:
Deeg voor sambusak of fatayer
- Ingrediënten:
- honing, olijfolie, tafelsuiker, water, witte bloem en zout
- Keuken:
- Libanees
- Soort:
- vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, eidooier, fijne kristalsuiker, gemberpoeder, kaneel, knoflook, kristalsuiker, melk, olijfolie, peper, poedersuiker, slagroom, ui, vloeibare honing, volle melk, walnoten, water, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / basisrecept uit Comptoir Libanais:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht / bij de koffie uit Vruchtentaarten:
Diner / nagerecht uit Honey & co:
Ontbijt / brunch / lunch / snack of tussendoortje uit Home Made winter:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / nagerecht uit Smokey goodness:
Diner / voorgerecht uit Home Made winter:
Recept uit Wild en gevogelte:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Ontbijt / diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Jamie's Amerika:
Snack of tussendoortje / bij de koffie uit Brits bakboek:
Diner / nagerecht uit Honey & co:
Diner / nagerecht uit Sous-vide thuis:
Snack of tussendoortje uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Ontbijt / brunch / bij de koffie uit Frankrijk koken en reizen:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bij de koffie uit Koken voor elke dag:
Diner / nagerecht uit Sous-vide thuis:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het slagershandboek voor de thuiskok:
Diner / nagerecht uit Sous-vide thuis:
Diner / nagerecht uit Sous-vide thuis:
Diner / nagerecht uit Sous-vide thuis: