879 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbleekselderijbloembotercourgetteeigroentebouillonkaasmelknootmuskaatolijfolieoreganopeperpeterseliepijnboompittenrozemarijnspinazietijmtomaattomatenpureeuiwaterwitte wijnwortelzeezoutzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Pijnboompittensaus met kaas

Ingrediënten:
basilicum, extra vierge-olijfolie, feta, groene olijven, kappertjes, knoflook, manchego, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, peterselie, pijnboompitten, ricotta, rode ui, rode wijn, witte wijn en zout

Keuken:
Mediterraans / Italiaans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Kikkererwtenfondue met kaas

Ingrediënten:
blauwschimmelkaas, citroensap, comté, emmentaler, fontina, gorgonzola, gruyerekaas, kikkererwt, knoflook, maytag, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, raclettekaas en roquefort

Keuken:
Mediterraans
Soort:
peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:

Witloofsalade met kaas

Ingrediënten:
bieslook, bonenkruid, citroensap, kaas, kervel, knoflook, notenolie, peper, peterselie, sjalot, tijm, veldsla, walnoten, witloof en zout

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / basisrecept / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Vermicelli of fideo met knoflook

Ingrediënten:
arachideolie, fideos pasta, groentebouillon, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, vermicelli en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Aude De Galard - Rijst & risotto

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst & risotto:

Risotto met knoflook en pecorino

Ingrediënten:
arboriorijst, crème fraîche, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, pecorino, peper, rode ui, runderbouillonblokje, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:

Schupfnudeln met rucola, rode uien en parmezaan

Ingrediënten:
balsamicoazijn, boter, bruine basterdsuiker, eieren, bloem, knoflook, nootmuskaat, olie, parmezaanse kaas, peper, rode uien, rucola, zout en vastkokende aardappelen

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Veg!:

Pasta met bladgroente, knoflook en chilipeper

Ingrediënten:
cavolo nero, extra vergine olijfolie, fusilli, gedroogde chilivlokken, harde geitenkaas, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, penne, rode chilipeper, savooiekool, strozzapreti, trofie, ui, zeezout en zwarte peper

Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Haal meer recepten op...