Bijgerecht uit Spaans:
Artisjokken gesmoord in witte wijn
- Ingrediënten:
- artisjokken, droge sherry, knoflook, nootmuskaat, olijfolie, ui, witte wijn en zout
- Keuken:
- Spaans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, droge witte wijn, groentebouillon, kippenbouillon, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, rozemarijn, sjalot, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Spaans:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept van Lovemyfood.nl:
Bijgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Recept uit The naked chef:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Provence:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Casa Moro:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / buffet / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Buffet / bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken: