Meer dan 1000 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbloembotercitroensapcourgetteeigroenteknoflookkruidenlaurierolieolijfolieparmezaanse kaaspeperpeterseliepreisuikertijmtomaatuivleeswaterwitte wijnwortelzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Moro Londen:

Hassans bleekselderij-wittebonensoep met tomaat en karwij

Ingrediënten:
bleekselderij, bosui, cannellinibonen, citroensap, karwijzaad, knoflook, olijfolie, olijfolie extra vergine, peper, radijs, rucola, selderijzout, tomaat, turks brood, zout, zuring en zwarte olijven

Keuken:
Mediterraans
Soort:
soep/bouillon / groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Recept uit Made in Italy:

Varkensbouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, jeneverbessen, laurier, mager varkensvlees, tomatenpuree, varkensbotten, wortel en zwarte peperkorrels

Keuken:
Italiaans
Soort:
bouillon
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Recept uit Made in Italy:

Hertenbouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, hertenbotten, jeneverbessen, laurier, mager hertenvlees, tomatenpuree, wortel en zwarte peperkorrels

Keuken:
Italiaans
Soort:
bouillon
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Recept uit Made in Italy:

Lamsbouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, jeneverbessen, lamsbotten, laurier, mager lamsvlees, tomatenpuree, wortel en zwarte peperkorrels

Keuken:
Italiaans
Soort:
bouillon
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Recept uit Made in Italy:

Kalfsbouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, jeneverbessen, kalfsschenkel, laurier, mager kalfsvlees, tomatenpuree, wortel en zwarte peperkorrels

Keuken:
Italiaans
Soort:
bouillon
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Recept uit Made in Italy:

Kippenbouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, jeneverbessen, kippenkarkas, kippenvleugels, laurier, tomatenpuree, wortel en zwarte peperkorrels

Keuken:
Italiaans
Soort:
bouillon
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Diner / voorgerecht uit Tomaten:

Bloody Mary- garnalencocktail

Ingrediënten:
bieslook, bleekselderij, garnaal, paprika, ijsbergsla, mayonaise, romatomaat, tabasco, tomatenpuree, wodka en worcestersaus

Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Tagliolini met langoustines

Ingrediënten:
bladpeterselie, bleekselderij, langoustine, olijfolie, tagliolini, tomatenpuree, ui en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Recept uit Made in Italy:

Kwartelstoof

Ingrediënten:
bleekselderij, bouquet garni, kwartel, olijfolie, pancetta, sjalot, tomatenpuree en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / gevogelte
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Bijgerecht uit 1080 recepten:

Mayonaise met tomaat zonder ei

Ingrediënten:
amandelen, bleekselderij, citroensap, melk, tomatenpuree, zonnebloemolie, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Spaans
Soort:
saus/dressing/jus / koude sauzen en bouillons / vegetarisch
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:

Pittige groenteburgers

Ingrediënten:
bleekselderij, ei, kastanjechampignons, olijfolie, oregano, rode kidneybonen, rode ui, tabasco, tomatenpuree, verse tijm en volkorenbrood

Soort:
groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit Christian Weij - Verrot lekker

Recept uit Verrot lekker:

Paprikasaus

Ingrediënten:
bleekselderij, kaneel, knoflook, kruidnagel, paprikapoeder, rode paprika, sambal, steranijs, tomatenpuree, ui en zeezout

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Mark Jensen - De Urban Cook

Recept uit De Urban Cook:

Tripe Lyonnaise

Ingrediënten:
bleekselderij, kalfsbouillon, knoflook, laurier, olijfolie, peterselie, rode wijnazijn, runderpens, tijm, tomatenpuree, ui, wortel en zout

Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Tagliatelle bolognese

Ingrediënten:
bleekselderij, knoflook, marjolein, olijfolie, ontbijtspek, oregano, rode wijn, rundergehakt, slagroom, tagliatelle, tomaatblokjes, tomatenpuree, ui, vleesbouillon en wortel

Een recept uit M.B. Clark, Martin Brigdale en M. Clark - Trattoria

Recept uit Trattoria:

Lasagne al forno

Ingrediënten:
bechamelsaus, bleekselderij, kippenlever, lasagnavellen, nootmuskaat, pancetta, parmezaanse kaas, runderbouillon, rundergehakt, tomatenpuree, ui, witte wijn en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Recept uit Made in Italy:

Bouillon voor rode mul

Ingrediënten:
bleekselderij, laurier, olijfolie, tomatenpuree, ui, witte wijn, wortel en zwarte peperkorrels

Keuken:
Italiaans
Soort:
bouillon
Een recept uit Adriaan Jaeggi en Floris Tilanus - Chez Adriaan

Recept uit Chez Adriaan:

Saus voor over de pasta

Ingrediënten:
bleekselderij, bliktomaten, knoflook, oregano, tijm, tomatenpuree, ui en wortel

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Gevulde rijstballetjes

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, ei, frituurolie, kipfilet, kippenbouillon, margarine, mozzarella, paneermeel, parmezaanse kaas, pijnboompitten, risottorijst, rozijnen, tomatenpuree, ui en witte wijn

Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Pappardelle met kippelevertjes

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, kippenlever, marsala, olijfolie, pappardelle, parmezaanse kaas, tomatenpuree, ui en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / gevogelte
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Noord-afrikaanse couscoussoep

Ingrediënten:
bleekselderij, gemalen komijnzaad, groentebouillon, olijfolie, rode ui, roerei, selderijblad, tomatenpuree, venkel, venkelgroen, volkorencouscous, za'atar, zout en zwarte peper

Keuken:
Noord-Afrikaans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Haal meer recepten op...