Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Pennette met uiensaus
- Ingrediënten:
- ei, groentebouillon, olijfolie, parmezaanse kaas, pennette lisce en ui
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- pasta/noodles / vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, bloem, boter, bouillon, citroensap, eidooier, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, room, slagroom, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Diner / hoofdgerecht uit Literalicious:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Nigella bijt:
Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het insectenkookboek:
Diner / voorgerecht uit Gemüse! :
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De groene garde:
Diner / hoofdgerecht uit Vegeterranean:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht uit Soep bij Janneke thuis:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het insectenkookboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Recept uit De Dikke van Dam:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / traktatie uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koken met Karin: