Recept uit Turkse kookkunst:
Zeytingyağli yaprak dolmasi - Gevulde wijnbladeren in olijfolie
- Ingrediënten:
- dille, olijfolie, peper, peterselie, rijst, suiker, ui, wijnbladeren en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegan
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, gember, kaneel, knoflook, koriander, laurier, olie, peper, peterselie, plantaardige olie, rode paprika, sambal oelek, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Recept uit Turkse kookkunst:
Bijgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Bijgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Raapsteeltje:
Bijgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Sous vide:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Recept uit Spis:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit Rauw:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit I love groente:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht uit Literalicious:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit Sous vide:
Bijgerecht uit The naked chef: